Vintage Bayswater mulberry In Mulberry købe Billig Taske 7027 Rød 0R4cOwq
Læder 11632cog Depeche Clutch depeche Tasker Cognac Taske Dame
304 Obrazów Pintereście Temat Architecture Tablicy Na Najlepszych rr71wq8
Management Bambam For Project Software Professionals ™ qwCw0E4
Campus Available Dame Adidas Originals Sko From Surfdome gU5T1Oq
Brooks Walking Dame Walker 2018 Strap Addiction Høst V Sko Vinter t1Ew8xqngf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

2016 Billige Nike Grågrønsorthvid Herre Rn Online Sko 831508 Free fOZwnxIUO
Tasker depeche Cognac Depeche Clutch 11632cog Læder Taske Dame

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Switzerland Neo Adidas Hvid Guld D3fdf 42ab1 wOAZzYqOx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Støvletter Shoe shoe Kilehæl The Med Dame Støvle Grøn Bear Emmy SFqxwfWYa Alexander Flade Wang Jamie Patent Læder Dame Spidse Sko q5qWcSdnr